Krijn van de Werken (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Krijn van de Werken
Krijn van de Werken (1948)

Krijn van de Werken (1948)

Kunstenaar

Krijn van de Werken volgde van 1973 tot 1978 illustratieve vormgeving aan de koninklijke akademie van beeldende kunsten in Den Haag. Daarna trok hij naar het platteland van Groningen. Van 1987 tot 1992 was hij medeorganisator en bestuurslid van Noordkunst. In 2005 vertrok Krijn naar Frankijk en woont en werkt nu in een klein dorpje in de Vogezen. Hij exposeert regelmatig in Nederland en in Frankrijk.

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Krijn van de Werken (1948) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Krijn van de Werken (1948) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Krijn van de Werken

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Krijn van de Werken? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Krijn van de Werken. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Krijn van de Werken en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Krijn van de Werken te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Krijn van de Werken!

Volg het aanbod kunst van Krijn van de Werken te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Krijn van de Werken te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Krijn van de Werken instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Krijn van de Werken kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Krijn van de Werken!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Krijn van de Werken kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Krijn van de Werken en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Krijn van de Werken via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Krijn van de Werken of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Krijn van de Werken?

Kunst kopen van Krijn van de Werken begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Krijn van de Werken, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Krijn van de Werken. Om meer kans te maken om de Krijn van de Werken te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Krijn van de Werken! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.