• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
L. Javier Cornejo (1943)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. L. Javier Cornejo

L. Javier Cornejo (1943)

Kunstenaar

L. Javier CORNEJO (Salamanca 1943)

Vestigde zich in 1964 in Nederland en is genaturaliseerd tot Nederlander. Bekend van zijn fruitstillevens.

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Spaans
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
L. Javier Cornejo - Geen titel kopen? Bied vanaf 349!
L. Javier Cornejo - Geen titel

Schilderij

Geplaatst doornelleke1958

Eindtijd22-05-2022 om 16:56

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen70 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
L. Javier Cornejo - Olieverf op hardboard, Stilleven met mandarijnen en brood kopen? Bied vanaf 150!
L. Javier Cornejo - Olieverf op hardboard, Stilleven met mandarijnen en brood

Schilderij

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd29-05-2022 om 19:24

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen34.5 cm x 39.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerHardboard
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van L. Javier Cornejo

Wilt u graag een kunstwerk kopen van L. Javier Cornejo? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van L. Javier Cornejo. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van L. Javier Cornejo en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van L. Javier Cornejo te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen L. Javier Cornejo!

Volg het aanbod kunst van L. Javier Cornejo te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van L. Javier Cornejo te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u L. Javier Cornejo instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe L. Javier Cornejo kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van L. Javier Cornejo!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van L. Javier Cornejo kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van L. Javier Cornejo en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van L. Javier Cornejo via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van L. Javier Cornejo of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van L. Javier Cornejo?

Kunst kopen van L. Javier Cornejo begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van L. Javier Cornejo, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van L. Javier Cornejo. Om meer kans te maken om de L. Javier Cornejo te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van L. Javier Cornejo! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.