L. van Vugt
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. L. van Vugt
L. van Vugt

L. van Vugt (XXe Eeuw)

Kunstenaar

L. van VUGT (XXe eeuw)

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
L. van Vugt - Diacones Andreas Ziekenhuis Amsterdam kopen? Bied vanaf 110!
L. van Vugt - Diacones Andreas Ziekenhuis AmsterdamBeeld / Object
Geplaatst doorliesko
Eindtijd 05-01-2023 om 19:06
Periode1945 t/m 1999
TechniekBrons
Afmetingen12 cm x 4 cm x 3 cm (h x b x d)

Kunst kopen van L. van Vugt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van L. van Vugt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van L. van Vugt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van L. van Vugt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van L. van Vugt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen L. van Vugt!

Volg het aanbod kunst van L. van Vugt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van L. van Vugt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u L. van Vugt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe L. van Vugt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van L. van Vugt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van L. van Vugt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van L. van Vugt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van L. van Vugt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van L. van Vugt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van L. van Vugt?

Kunst kopen van L. van Vugt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van L. van Vugt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van L. van Vugt. Om meer kans te maken om de L. van Vugt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van L. van Vugt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.