Lászlo Kutas (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lászlo Kutas
Lászlo Kutas (1936)

Lászlo Kutas (1936)

Kunstenaar

Lászlo KUTAS (Boedapest 1936)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Hongaars Hongaars  
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Lászlo Kutas - Jonge contrabasspeler kopen? Bied vanaf 150!
Lászlo Kutas - Jonge contrabasspelerBeeld / Object
Geplaatst doorElbers
Eindtijd 16-09-2022 om 19:24
Jaartal1992
TechniekBrons
Afmetingen25 cm x 10 cm x 10 cm (h x b x d)
Gewicht750 g
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Lászlo Kutas

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lászlo Kutas? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lászlo Kutas. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lászlo Kutas en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lászlo Kutas te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lászlo Kutas!

Volg het aanbod kunst van Lászlo Kutas te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lászlo Kutas te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lászlo Kutas instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lászlo Kutas kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lászlo Kutas!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lászlo Kutas kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lászlo Kutas en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lászlo Kutas via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lászlo Kutas of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lászlo Kutas?

Kunst kopen van Lászlo Kutas begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lászlo Kutas, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lászlo Kutas. Om meer kans te maken om de Lászlo Kutas te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lászlo Kutas! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.