Leo Johannes van Gemert (1912-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Leo Johannes van Gemert
Leo Johannes van Gemert (1912-1989)

Leo Johannes van Gemert (1912-1989)

Kunstenaar

Leo Johannes van GEMERT (Strijp 1912 - Eindhoven 1989)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Leo Johannes van Gemert - chrysanten kopen? Bied vanaf 75!
Leo Johannes van Gemert - chrysantenSchilderij
Geplaatst doorKru9drog85P
Eindtijd 27-01-2023 om 21:08
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen93 cm x 103 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Leo Johannes van Gemert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leo Johannes van Gemert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leo Johannes van Gemert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leo Johannes van Gemert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leo Johannes van Gemert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leo Johannes van Gemert!

Volg het aanbod kunst van Leo Johannes van Gemert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leo Johannes van Gemert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leo Johannes van Gemert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leo Johannes van Gemert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leo Johannes van Gemert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leo Johannes van Gemert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leo Johannes van Gemert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leo Johannes van Gemert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leo Johannes van Gemert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leo Johannes van Gemert?

Kunst kopen van Leo Johannes van Gemert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leo Johannes van Gemert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leo Johannes van Gemert. Om meer kans te maken om de Leo Johannes van Gemert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leo Johannes van Gemert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.