• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Leon Huygens (1876-1918)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Leon Huygens

Leon Huygens (1876-1918)

Kunstenaar

L_on Huygens (Oudergem, 1876 - Parijs, 1919) was een Belgisch kunstschilder.L_on Huygens volgde opleiding aan de Acad_mie Royale des Beaux-Arts de Bruxelles.Hij werd erkend als opkomend talent en kreeg in 1913 een tentoonstelling bij de Cercle Artistique et Litt_raire. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd hij vrijwilliger bij het Belgische leger. In mei 1916 richtte hij samen met Alfred Bastien de Section Artistique de l'Arm_e Belge op. Dit initiatief werd gesteund door koning Albert en koningin Elisabeth en telde 26 artiesten. Hun opdracht was de oorlog en het leven aan het front in beeld te brengen; daarom worden ze ook frontschilders genoemd.Hij heeft wereldwijde bekendheid.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Belgisch
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Leon Huygens - Zonder titel kopen? Bied vanaf 999!
Leon Huygens - Zonder titel

Schilderij

Geplaatst doornelleke1958

Eindtijd05-06-2022 om 16:15

Jaartal1909
TechniekOlieverf
Afmetingen132 cm x 162 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Leon Huygens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Leon Huygens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Leon Huygens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Leon Huygens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Leon Huygens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Leon Huygens!

Volg het aanbod kunst van Leon Huygens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Leon Huygens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leon Huygens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Leon Huygens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Leon Huygens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Leon Huygens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Leon Huygens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Leon Huygens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Leon Huygens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Leon Huygens?

Kunst kopen van Leon Huygens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Leon Huygens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Leon Huygens. Om meer kans te maken om de Leon Huygens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Leon Huygens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.