Lies Lantinga
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lies Lantinga
Lies Lantinga

Lies Lantinga (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Lies LANTINGA

Schilder en tekenaar

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Lies Lantinga - Zonder titel kopen? Bied vanaf 29!
Lies Lantinga - Zonder titelGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorimre9
Eindtijd 28-03-2023 om 19:51
Jaartal2003
TechniekEts
Afmetingen12 cm x 9 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Lies Lantinga

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lies Lantinga? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lies Lantinga. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lies Lantinga en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lies Lantinga te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lies Lantinga!

Volg het aanbod kunst van Lies Lantinga te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lies Lantinga te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lies Lantinga instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lies Lantinga kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lies Lantinga!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lies Lantinga kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lies Lantinga en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lies Lantinga via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lies Lantinga of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lies Lantinga?

Kunst kopen van Lies Lantinga begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lies Lantinga, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lies Lantinga. Om meer kans te maken om de Lies Lantinga te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lies Lantinga! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.