Lin de Mol (1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lin de Mol
Lin de Mol (1966)

Lin de Mol (1966)

Kunstenaar

Lin de MOL (1966)

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Lin de Mol - The sufferings of love' (KOORTS / TROOST) - Pentekening kopen? Bied vanaf 25!
Lin de Mol (1966) Nederlands The sufferings of love' (KOORTS / TROOST) - Pentekening
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen25 x 18 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Lin de Mol

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lin de Mol? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lin de Mol. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lin de Mol en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lin de Mol te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lin de Mol!

Volg het aanbod kunst van Lin de Mol te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lin de Mol te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lin de Mol instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lin de Mol kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lin de Mol!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lin de Mol kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lin de Mol en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lin de Mol via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lin de Mol of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lin de Mol?

Kunst kopen van Lin de Mol begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lin de Mol, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lin de Mol. Om meer kans te maken om de Lin de Mol te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lin de Mol! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.