Lisette Heeffer (1942-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lisette Heeffer
Lisette Heeffer (1942-1998)

Lisette Heeffer (1942-1998)

Kunstenaar

Lisette HEEFFER (Zandvliet (Antwerpen) 1942 - Wilrijk (Antwerpen) 1998)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Lisette Heeffer - (1942 - 1998) - landschap met kerk kopen? Bied vanaf 150!
Lisette Heeffer - (1942 - 1998) - landschap met kerkSchilderij
Geplaatst doorTineButzen
Eindtijd 18-09-2022 om 19:46
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen92 cm x 82 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Lisette Heeffer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lisette Heeffer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lisette Heeffer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lisette Heeffer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lisette Heeffer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lisette Heeffer!

Volg het aanbod kunst van Lisette Heeffer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lisette Heeffer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lisette Heeffer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lisette Heeffer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lisette Heeffer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lisette Heeffer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lisette Heeffer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lisette Heeffer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lisette Heeffer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lisette Heeffer?

Kunst kopen van Lisette Heeffer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lisette Heeffer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lisette Heeffer. Om meer kans te maken om de Lisette Heeffer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lisette Heeffer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.