Louis Armstrong (1901-1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Louis Armstrong
Louis Armstrong (1901-1971)

Louis Armstrong (1901-1971)

Muzikant

Louis ARMSTRONG (New Orleans 1901 - New York 1971)

Louis Daniel Armstrong (New Orleans, 4 augustus 1901 – New York, 6 juli 1971) was een Amerikaans jazztrompettist, zanger, acteur en entertainer. Zijn bijnaam was Satchmo of Satch, een afkorting voor Satchelmouth (buidelmond). Hij was ook bekend als Dippermouth, net als Satchmo een referentie aan zijn grote mond. Door vrienden en collega's werd hij meestal aangesproken met Pops, een naam die hij zelf ook voor anderen gebruikte (met uitzondering van Pops Foster, die hij steevast George noemde).

Hoewel zijn carrière begon in de jaren twintig, kennen zelfs huidige generaties hem nog van nummers als What a Wonderful World, Hello Dolly en It Takes Two to Tango, die hij met zijn karakteristieke, rauwe stem vertolkte.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Louis Armstrong (1901-1971) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Vinyl kopen van Louis Armstrong

Wilt u graag vinyl kopen van Louis Armstrong? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Louis Armstrong. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Louis Armstrong en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Louis Armstrong te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Louis Armstrong te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Louis Armstrong te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Louis Armstrong instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Louis Armstrong vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Louis Armstrong!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Louis Armstrong kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Louis Armstrong en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Louis Armstrong via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Louis Armstrong of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Louis Armstrong? (H2)

Vinyl kopen van Louis Armstrong begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Louis Armstrong, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Louis Armstrong. Om meer kans te maken om de LP van Louis Armstrong te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Louis Armstrong! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.