Louis Ector (1921-2004)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Louis Ector
Louis Ector (1921-2004)

Louis Ector (1921-2004)

Kunstenaar

Louis ECTOR (Eindhoven 1921 - ?? 2004)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Louis Ector - Appelbloesem in accubak kopen? Bied vanaf 125!
Louis Ector (1921-2004) Nederlands Appelbloesem in accubak
TechniekOlieverf
Afmetingen100 cm x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Louis Ector

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Louis Ector? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Louis Ector. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Louis Ector en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Louis Ector te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Louis Ector!

Volg het aanbod kunst van Louis Ector te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Louis Ector te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Louis Ector instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Louis Ector kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Louis Ector!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Louis Ector kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Louis Ector en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Louis Ector via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Louis Ector of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Louis Ector?

Kunst kopen van Louis Ector begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Louis Ector, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Louis Ector. Om meer kans te maken om de Louis Ector te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Louis Ector! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.