• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Lourens Alma Tadema (1836-1912)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Lourens Alma Tadema

Lourens Alma Tadema (1836-1912)

Kunstenaar

1836-1912

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Engels
Links
Favoriet
FA. (17 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Lourens Alma Tadema - Romeins tafereel: Dansend meisje met een ram - lithografie uit ca. 1886 kopen? Bied vanaf 135!
Lourens Alma Tadema - Romeins tafereel: Dansend meisje met een ram - lithografie uit ca. 1886

Grafiek tot 1900

Geplaatst doorMiles

Eindtijd29-05-2022 om 20:37

Jaartal1876
TechniekLitho
Afmetingen41 cm x 32 cm (h x b)
GesigneerdNaam gedrukt
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Lourens Alma Tadema

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lourens Alma Tadema? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lourens Alma Tadema. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lourens Alma Tadema en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lourens Alma Tadema te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lourens Alma Tadema!

Volg het aanbod kunst van Lourens Alma Tadema te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lourens Alma Tadema te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lourens Alma Tadema instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lourens Alma Tadema kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lourens Alma Tadema!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lourens Alma Tadema kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lourens Alma Tadema en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lourens Alma Tadema via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lourens Alma Tadema of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lourens Alma Tadema?

Kunst kopen van Lourens Alma Tadema begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lourens Alma Tadema, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lourens Alma Tadema. Om meer kans te maken om de Lourens Alma Tadema te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lourens Alma Tadema! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.