• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Lucie Fontaine
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Lucie Fontaine

Lucie Fontaine (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Lucie FONTAINE

Keramist

Aangeboden items
2
Verkochte items
1
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Lucie Fontaine - Gemengde techniek op papier, Studie vaas kopen? Bied vanaf 1!
Lucie Fontaine - Gemengde techniek op papier, Studie vaas

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd21-05-2022 om 20:27

Jaartal1958
TechniekGouache
Afmetingen49 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Lucie Fontaine - Gemengde techniek op papier, Studie vaas kopen? Bied vanaf 1!
Lucie Fontaine - Gemengde techniek op papier, Studie vaas

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd21-05-2022 om 20:55

Jaartal1958
TechniekGouache
Afmetingen49 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Lucie Fontaine

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lucie Fontaine? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lucie Fontaine. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lucie Fontaine en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lucie Fontaine te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lucie Fontaine!

Volg het aanbod kunst van Lucie Fontaine te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lucie Fontaine te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lucie Fontaine instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lucie Fontaine kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lucie Fontaine!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lucie Fontaine kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lucie Fontaine en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lucie Fontaine via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lucie Fontaine of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lucie Fontaine?

Kunst kopen van Lucie Fontaine begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lucie Fontaine, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lucie Fontaine. Om meer kans te maken om de Lucie Fontaine te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lucie Fontaine! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.