• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Lux Buurman (1948)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Lux Buurman

Lux Buurman (1948)

Kunstenaar

Lux BUURMAN (Voorburg 1948)

schilder, leraar

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Lux Buurman - Olieverf op hardboard, Trompe l'oeil met vliegen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 150!
Lux Buurman - Olieverf op hardboard, Trompe l'oeil met vliegen - Ingelijst

Schilderij

Geplaatst doorVeilingmeester

Eindtijd29-05-2022 om 19:21

Jaartal1976
TechniekOlieverf
Afmetingen43 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerHardboard
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Lux Buurman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lux Buurman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lux Buurman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lux Buurman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lux Buurman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lux Buurman!

Volg het aanbod kunst van Lux Buurman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lux Buurman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lux Buurman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lux Buurman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lux Buurman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lux Buurman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lux Buurman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lux Buurman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lux Buurman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lux Buurman?

Kunst kopen van Lux Buurman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lux Buurman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lux Buurman. Om meer kans te maken om de Lux Buurman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lux Buurman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.