• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ma Hui (1958)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ma Hui

Ma Hui (1958)

Kunstenaar

De Chinese kunstenares Ma Hui heeft in de 22 jaar dat ze in Europa woont en werkt, eerst in Genève en later in Amsterdam, een internationale carrière opgebouwd. Behalve bij Galerie Piet Clement en tijdens Art Amsterdam toont ze haar werk ook regelmatig gedurende in Singapore en in Shanghai bij The Tolbert Collection, in België, Denemarken en Zwitserland.

Haar oeuvre bestaat vooral uit grafiek en gemengde techniek. Mijmeringen over haar jeugd, die ze doorbracht tijdens de Culturele Revolutie (1966-1976) in een heropvoedingsdorp, en herinneringen aan de woeste Gele Rivier, aan Tibet en aan de halfwoestijn in de provincie Ningxia, bepalen haar werk. Het nieuwe, maar vooral het oude China bieden haar een leidend motief.

Ze voegt elementen als gekleurd koord, ijzerdraad, sleutels of kettingen toe aan antieke foto’s uit een ver verleden en verlevendigt haar etsen met natuurlijke vormen die soms tegengestelde associaties oproepen. De spanning tussen de verschillende materialen verzinnelijkt een dualiteit in de visie op haar moederland, een innerlijke tegenstrijdigheid die veel Chinese generatiegenoten eigen is. Steeds overheerst echter de herinnering aan de wondere kleuren van haar kindertijd.

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Chinees Nederlands
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ma Hui - Portret kopen? Bied vanaf 50!
Ma Hui - Portret

Schilderij

Geplaatst doorJLaporte1954

Eindtijd20-03-2022 om 21:56

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen40 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Ma Hui

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ma Hui? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ma Hui. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ma Hui en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ma Hui te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ma Hui!

Volg het aanbod kunst van Ma Hui te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ma Hui te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ma Hui instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ma Hui kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ma Hui!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ma Hui kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ma Hui en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ma Hui via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ma Hui of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ma Hui?

Kunst kopen van Ma Hui begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ma Hui, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ma Hui. Om meer kans te maken om de Ma Hui te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ma Hui! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.