Maarten Langbroek (1918-1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maarten Langbroek
Maarten Langbroek (1918-1985)

Maarten Langbroek (1918-1985)

Kunstenaar

(1918-1985)

Aangeboden items
3
Verkochte items
87
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (29 x Favoriet)
filters
Maarten Langbroek - 4 Amsterdamse stadsgezichten kopen? Bied vanaf 90!
Maarten Langbroek (1918-1985) Nederlands 4 Amsterdamse stadsgezichten
TechniekEts
Afmetingen40 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee
FA. (5)
Maarten Langbroek - 3 etsen kopen? Bied vanaf 50!
Maarten Langbroek (1918-1985) Nederlands 3 etsen
TechniekEts
Afmetingen9.5 cm x 9 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (5)
Maarten Langbroek - Ets van Maarten Langbroek Reguliergracht A'dam c. 1980 kopen? Bied vanaf 50!
Maarten Langbroek (1918-1985) Nederlands Ets van Maarten Langbroek Reguliergracht A'dam c. 1980
TechniekEts
Afmetingen13 cm x 17 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (7)

Kunst kopen van Maarten Langbroek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maarten Langbroek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maarten Langbroek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maarten Langbroek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maarten Langbroek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maarten Langbroek!

Volg het aanbod kunst van Maarten Langbroek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maarten Langbroek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maarten Langbroek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maarten Langbroek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maarten Langbroek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maarten Langbroek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maarten Langbroek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maarten Langbroek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maarten Langbroek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maarten Langbroek?

Kunst kopen van Maarten Langbroek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maarten Langbroek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maarten Langbroek. Om meer kans te maken om de Maarten Langbroek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maarten Langbroek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.