• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Maarten Laupman (1953)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Maarten Laupman

Maarten Laupman (1953)

Kunstenaar

Maarten LAUPMAN (1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Maarten Laupman - Theatermakers Erik-Ward Geerlings en Dejongpaul kopen? Bied vanaf 22!
Maarten Laupman - Theatermakers Erik-Ward Geerlings en Dejongpaul

Fotografie

Geplaatst doorMrMrsBook

Eindtijd02-06-2022 om 21:07

Jaartal1991
TechniekC-Print
Afmetingen49 cm x 37 cm (h x b)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Maarten Laupman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maarten Laupman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maarten Laupman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maarten Laupman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maarten Laupman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maarten Laupman!

Volg het aanbod kunst van Maarten Laupman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maarten Laupman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maarten Laupman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maarten Laupman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maarten Laupman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maarten Laupman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maarten Laupman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maarten Laupman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maarten Laupman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maarten Laupman?

Kunst kopen van Maarten Laupman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maarten Laupman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maarten Laupman. Om meer kans te maken om de Maarten Laupman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maarten Laupman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.