• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Maarten Meuldijk (1894-1972)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Maarten Meuldijk

Maarten Meuldijk (1894-1972)

Kunstenaar

Maarten MEULDIJK (Geertvliet, 1894 - Utrecht, 1972)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Maarten Meuldijk - De steniging van de profeet Jeremias in Egypte in 587 voor Chr. kopen? Bied vanaf 50!
Maarten Meuldijk - De steniging van de profeet Jeremias in Egypte in 587 voor Chr.

Grafiek tot 1900

Geplaatst doorkeesheerkens

Eindtijd25-03-2022 om 22:57

Periode< 1800
TechniekEts
Afmetingen22 cm x 17 cm (h x b)
GesigneerdIn de plaat gesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Maarten Meuldijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maarten Meuldijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maarten Meuldijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maarten Meuldijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maarten Meuldijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maarten Meuldijk!

Volg het aanbod kunst van Maarten Meuldijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maarten Meuldijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maarten Meuldijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maarten Meuldijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maarten Meuldijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maarten Meuldijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maarten Meuldijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maarten Meuldijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maarten Meuldijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maarten Meuldijk?

Kunst kopen van Maarten Meuldijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maarten Meuldijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maarten Meuldijk. Om meer kans te maken om de Maarten Meuldijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maarten Meuldijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.