Maarten Verhaak (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maarten Verhaak
Maarten Verhaak (1953)

Maarten Verhaak (1953)

Kunstenaar

Maarten VERHAAK (Breda, 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
Maarten Verhaak - Zonder titel kopen? Bied vanaf 69!
Maarten Verhaak - Zonder titelTekening / Aquarel
Geplaatst doornelleke1958
Eindtijd 09-04-2023 om 15:18
Jaartal1988
TechniekAquarel
Afmetingen95 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Maarten Verhaak

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maarten Verhaak? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maarten Verhaak. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maarten Verhaak en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maarten Verhaak te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maarten Verhaak!

Volg het aanbod kunst van Maarten Verhaak te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maarten Verhaak te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maarten Verhaak instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maarten Verhaak kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maarten Verhaak!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maarten Verhaak kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maarten Verhaak en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maarten Verhaak via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maarten Verhaak of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maarten Verhaak?

Kunst kopen van Maarten Verhaak begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maarten Verhaak, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maarten Verhaak. Om meer kans te maken om de Maarten Verhaak te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maarten Verhaak! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.