Manfred Grommelt
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Manfred Grommelt
Manfred Grommelt

Manfred Grommelt

Kunstenaar

Manfred GROMMELT

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Manfred Grommelt - e.a: zes handgesigneerde zeefdrukken: Flora kopen? Bied vanaf 35!
Manfred Grommelt - e.a: zes handgesigneerde zeefdrukken: FloraGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorsvalbardart
Eindtijd 24-03-2023 om 22:52
Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen15 cm x 14 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Manfred Grommelt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Manfred Grommelt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Manfred Grommelt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Manfred Grommelt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Manfred Grommelt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Manfred Grommelt!

Volg het aanbod kunst van Manfred Grommelt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Manfred Grommelt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Manfred Grommelt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Manfred Grommelt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Manfred Grommelt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Manfred Grommelt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Manfred Grommelt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Manfred Grommelt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Manfred Grommelt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Manfred Grommelt?

Kunst kopen van Manfred Grommelt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Manfred Grommelt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Manfred Grommelt. Om meer kans te maken om de Manfred Grommelt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Manfred Grommelt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.