• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Marc Maet (1955-2000)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marc Maet

Marc Maet (1955-2000)

Kunstenaar

Marc MAET

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Belgisch
Links
Favoriet
FA. (16 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Marc Maet - LA NUIT TOMBA BRUSQUEMENT kopen? Bied vanaf 45!
Marc Maet - LA NUIT TOMBA BRUSQUEMENT

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorkunstpeer

Eindtijd21-08-2022 om 19:45

Jaartal1984
TechniekEts
Afmetingen25 cm x 32.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Marc Maet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marc Maet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marc Maet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marc Maet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marc Maet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marc Maet!

Volg het aanbod kunst van Marc Maet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marc Maet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marc Maet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marc Maet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marc Maet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marc Maet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marc Maet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marc Maet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marc Maet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marc Maet?

Kunst kopen van Marc Maet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marc Maet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marc Maet. Om meer kans te maken om de Marc Maet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marc Maet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.