Marc Ruygrok (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marc Ruygrok
Marc Ruygrok (1953)

Marc Ruygrok (1953)

Kunstenaar

Marc (Marcus Jacobus Maria) RUYGROK (Voorburg 1953)

beeldhouwer, wandschilder, schilder, tekenaar.

Opleiding: Rijksakademie van beeldende kunsten (Amsterdam), Ateliers '63 (Haarlem). Onderwerpen: abstract, landschappen. Marc Ruygrok is werkzaam in Den Oever. In 1985 ontving hij de Prix de Rome (basisprijs beeldhouwkunst).

Aangeboden items
1
Verkochte items
62
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Marc Ruygrok - Artprint – So Go On – Gesigneerd – 1997 kopen? Bied vanaf 35!
Marc Ruygrok - Artprint – So Go On – Gesigneerd – 1997Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorduif
Eindtijd 29-03-2023 om 22:45
Jaartal1997
TechniekOffset
Afmetingen25.5 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Marc Ruygrok

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marc Ruygrok? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marc Ruygrok. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marc Ruygrok en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marc Ruygrok te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marc Ruygrok!

Volg het aanbod kunst van Marc Ruygrok te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marc Ruygrok te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marc Ruygrok instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marc Ruygrok kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marc Ruygrok!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marc Ruygrok kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marc Ruygrok en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marc Ruygrok via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marc Ruygrok of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marc Ruygrok?

Kunst kopen van Marc Ruygrok begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marc Ruygrok, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marc Ruygrok. Om meer kans te maken om de Marc Ruygrok te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marc Ruygrok! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.