Marcel Augis (Ps.) (1890-1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marcel Augis (Ps.)
Marcel Augis (Ps.) (1890-1961)

Marcel Augis (Ps.) (1890-1961)

Kunstenaar

Marcel AUGIS is een pseudoniem van Henri Dupont

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
FransFrans  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Marcel Augis (Ps.) - La Chapelle kopen? Bied vanaf 25!
Marcel Augis (Ps.) - La ChapelleGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorSolosa

Eindtijd 08-10-2022 om 20:37

Periode1900 t/m 1944
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen29 cm x 22 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Marcel Augis (Ps.)

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marcel Augis (Ps.)? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marcel Augis (Ps.). Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marcel Augis (Ps.) en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marcel Augis (Ps.) te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marcel Augis (Ps.)!

Volg het aanbod kunst van Marcel Augis (Ps.) te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marcel Augis (Ps.) te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marcel Augis (Ps.) instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marcel Augis (Ps.) kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marcel Augis (Ps.)!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marcel Augis (Ps.) kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marcel Augis (Ps.) en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marcel Augis (Ps.) via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marcel Augis (Ps.) of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marcel Augis (Ps.)?

Kunst kopen van Marcel Augis (Ps.) begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marcel Augis (Ps.), heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marcel Augis (Ps.). Om meer kans te maken om de Marcel Augis (Ps.) te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marcel Augis (Ps.)! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.