Marcel Stobbaerts (1899-1979)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marcel Stobbaerts
Marcel Stobbaerts (1899-1979)

Marcel Stobbaerts (1899-1979)

Kunstenaar

Marcel STOBBAERTS (Vorst 1899 - Vorst 1979)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Marcel Stobbaerts - MAN MET HOND kopen? Bied vanaf 500!
Marcel Stobbaerts - MAN MET HONDSchilderij
Geplaatst doorbbtornado2
Eindtijd 12-02-2023 om 15:37
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen119 cm x 88 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Marcel Stobbaerts

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marcel Stobbaerts? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marcel Stobbaerts. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marcel Stobbaerts en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marcel Stobbaerts te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marcel Stobbaerts!

Volg het aanbod kunst van Marcel Stobbaerts te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marcel Stobbaerts te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marcel Stobbaerts instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marcel Stobbaerts kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marcel Stobbaerts!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marcel Stobbaerts kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marcel Stobbaerts en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marcel Stobbaerts via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marcel Stobbaerts of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marcel Stobbaerts?

Kunst kopen van Marcel Stobbaerts begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marcel Stobbaerts, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marcel Stobbaerts. Om meer kans te maken om de Marcel Stobbaerts te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marcel Stobbaerts! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.