Mari ten Kate (1831-1910)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mari ten Kate
Mari ten Kate (1831-1910)

Mari ten Kate (1831-1910)

Kunstenaar

den haag 1831 - 1910 driebergenMari ten Kate was een leerling van zijn broer, de genreschilder H.F.C. ten Kate. Hij specialiseerde zich in het schilderen van figuurstukken, vaak met spelende kinderen. Als rechtgeaard romanticus idealiseerde Ten Kate hun natuurlijke eenvoud en deugdzaamheid, evenals het simpele bestaan van boeren en vissers. Zijn lieflijke tafereeltjes stonden vaak ver af van de 19e-eeuwse werkelijkheid, toen deze bevolkingsgroepen doorgaans een hard en armzalig bestaan leidden. Musea: Teylers Museum in Haarlem en Museum Kr_ller-M_ller in Otterlo.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Mari ten Kate - Hard werkende plattelands kinderen kopen? Bied vanaf 800!
Mari ten Kate - Hard werkende plattelands kinderenTekening / Aquarel
Geplaatst doorHennie1971
Eindtijd 10-03-2023 om 21:20
Jaartal1882
TechniekAquarel
Afmetingen33 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Mari ten Kate

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mari ten Kate? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mari ten Kate. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mari ten Kate en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mari ten Kate te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mari ten Kate!

Volg het aanbod kunst van Mari ten Kate te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mari ten Kate te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mari ten Kate instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mari ten Kate kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mari ten Kate!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mari ten Kate kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mari ten Kate en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mari ten Kate via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mari ten Kate of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mari ten Kate?

Kunst kopen van Mari ten Kate begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mari ten Kate, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mari ten Kate. Om meer kans te maken om de Mari ten Kate te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mari ten Kate! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.