• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Maria Manton (1910-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maria Manton

Maria Manton (1910-2003)

Kunstenaar

Maria MANTON (Blida (Algerije) 1910 - Parijs 2003)

(Vermelding geboortejaar in het RKD is niet juist).

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
FransFrans  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Maria Manton (1910-2003) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Maria Manton (1910-2003) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Maria Manton

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maria Manton? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maria Manton. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maria Manton en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maria Manton te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maria Manton!

Volg het aanbod kunst van Maria Manton te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maria Manton te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maria Manton instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maria Manton kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maria Manton!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maria Manton kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maria Manton en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maria Manton via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maria Manton of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maria Manton?

Kunst kopen van Maria Manton begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maria Manton, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maria Manton. Om meer kans te maken om de Maria Manton te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maria Manton! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.