• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Marianne Dommisse (1927-2014)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Marianne Dommisse

Marianne Dommisse (1927-2014)

Kunstenaar

Marianne DOMMISSIE (Dalem (Gorinchem) 1927 - Den Haag 2014)

Marianne Dommisse is vooral bekend om haar portretten van Haagse kunstenaars, die zij maakte in haar werk voor Pulchri. Met name diverse portretten van Jan Cremer zijn zeer bekend. Daarnaast maakte zij eind jaren vijftig fotoreportages in gesloten gemeenschappen als Staphorst (waarvoor zij een ontheffing van het in de APV geldende fotografieverbod kreeg) en de Haagse Russisch-orthodoxe Kerk, en later op diverse reizen door Noord-Afrika, Albanië en Indonesië. Een derde categorie foto's zijn op straat genomen, zowel straatgezichten, gebouwen, gebeurtenissen, mensen als aangetroffen dode dieren krijgen hierin een plaats.

Aangeboden items
1
Verkochte items
22
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (8 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Marianne Dommisse - Afgebeeld: Lotti van der Gaag kopen? Bied vanaf 75!
Marianne Dommisse - Afgebeeld: Lotti van der Gaag

Fotografie

Geplaatst doorMargie

Eindtijd17-01-2022 om 22:56

Periode1945 t/m 1999
TechniekSilverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen60 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Marianne Dommisse

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marianne Dommisse? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marianne Dommisse. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marianne Dommisse en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marianne Dommisse te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marianne Dommisse!

Volg het aanbod kunst van Marianne Dommisse te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marianne Dommisse te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marianne Dommisse instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marianne Dommisse kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marianne Dommisse!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marianne Dommisse kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marianne Dommisse en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marianne Dommisse via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marianne Dommisse of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marianne Dommisse?

Kunst kopen van Marianne Dommisse begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marianne Dommisse, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marianne Dommisse. Om meer kans te maken om de Marianne Dommisse te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marianne Dommisse! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.