Marijke Timmerman
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marijke Timmerman
Marijke Timmerman

Marijke Timmerman

Kunstenaar

Marijke TIMMERMAN

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Marijke Timmerman - Zeefdruk - 1988 kopen? Bied vanaf 35!
Marijke Timmerman - Zeefdruk - 1988Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro
Eindtijd 22-09-2022 om 20:45
Jaartal1988
TechniekZeefdruk
Afmetingen49 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Marijke Timmerman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marijke Timmerman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marijke Timmerman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marijke Timmerman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marijke Timmerman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marijke Timmerman!

Volg het aanbod kunst van Marijke Timmerman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marijke Timmerman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marijke Timmerman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marijke Timmerman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marijke Timmerman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marijke Timmerman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marijke Timmerman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marijke Timmerman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marijke Timmerman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marijke Timmerman?

Kunst kopen van Marijke Timmerman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marijke Timmerman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marijke Timmerman. Om meer kans te maken om de Marijke Timmerman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marijke Timmerman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.