Marinus Adrianus Koekkoek (1873-1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marinus Adrianus Koekkoek
Marinus Adrianus Koekkoek (1873-1944)

Marinus Adrianus Koekkoek (1873-1944)

Kunstenaar

Marinus Adrianus KOEKKOEK (Amsterdam 1873 - 1944)

Kleinzoon van Hermanus Koekkoek (1815-1882)

Zoon van Willem Koekkoek (1839-1895)

Broer van Hermanus Willem Koekkoek (1867-1929)

Vader van Cornelis Koekkoek

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (7 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Marinus Adrianus Koekkoek - "Romantisch berglandschap" - Olieverf op doek kopen? Bied vanaf 750!
Marinus Adrianus Koekkoek - "Romantisch berglandschap" - Olieverf op doekSchilderij
Geplaatst doormartins
Eindtijd 02-04-2023 om 20:37
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen55.8 cm x 73.1 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Marinus Adrianus Koekkoek

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marinus Adrianus Koekkoek? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marinus Adrianus Koekkoek. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marinus Adrianus Koekkoek en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marinus Adrianus Koekkoek te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marinus Adrianus Koekkoek!

Volg het aanbod kunst van Marinus Adrianus Koekkoek te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marinus Adrianus Koekkoek te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marinus Adrianus Koekkoek instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marinus Adrianus Koekkoek kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marinus Adrianus Koekkoek!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marinus Adrianus Koekkoek kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marinus Adrianus Koekkoek en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marinus Adrianus Koekkoek via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marinus Adrianus Koekkoek of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marinus Adrianus Koekkoek?

Kunst kopen van Marinus Adrianus Koekkoek begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marinus Adrianus Koekkoek, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marinus Adrianus Koekkoek. Om meer kans te maken om de Marinus Adrianus Koekkoek te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marinus Adrianus Koekkoek! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.