• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Marinus Kutterink (1907-1983)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Marinus Kutterink

Marinus Kutterink (1907-1983)

Kunstenaar, Designer

Marinus KUTTERINK (Losser 1907 - Leidschendam 1983)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Marinus Kutterink - 25 jarig Huwelijk echtpaar Ruys kopen? Bied vanaf 50!
Marinus Kutterink - 25 jarig Huwelijk echtpaar Ruys

Bijzondere Uitgaves

Geplaatst doorPensioenman

Eindtijd18-12-2021 om 21:51

Jaartal1938
TechniekPenning
Afmetingen6.0 cm x 6.0 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt

Kunst kopen van Marinus Kutterink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marinus Kutterink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marinus Kutterink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marinus Kutterink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marinus Kutterink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marinus Kutterink!

Volg het aanbod kunst van Marinus Kutterink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marinus Kutterink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marinus Kutterink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marinus Kutterink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marinus Kutterink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marinus Kutterink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marinus Kutterink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marinus Kutterink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marinus Kutterink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marinus Kutterink?

Kunst kopen van Marinus Kutterink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marinus Kutterink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marinus Kutterink. Om meer kans te maken om de Marinus Kutterink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marinus Kutterink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.