Marisa Polin (1965)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marisa Polin
Marisa Polin (1965)

Marisa Polin (1965)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Tekenaar

Marisa POLIN (Mexico City 1965)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Mexicaans Mexicaans  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Marisa Polin - Olieverf op doek, Danseres kopen? Bied vanaf 50!
Marisa Polin - Olieverf op doek, DanseresSchilderij
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 05-02-2023 om 22:07
Jaartal1991
TechniekOlieverf
Afmetingen96.5 cm x 76.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam

Kunst kopen van Marisa Polin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marisa Polin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marisa Polin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marisa Polin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marisa Polin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marisa Polin!

Volg het aanbod kunst van Marisa Polin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marisa Polin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marisa Polin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marisa Polin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marisa Polin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marisa Polin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marisa Polin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marisa Polin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marisa Polin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marisa Polin?

Kunst kopen van Marisa Polin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marisa Polin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marisa Polin. Om meer kans te maken om de Marisa Polin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marisa Polin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.