Mark Cohen (1975)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mark Cohen
Mark Cohen (1975)

Mark Cohen (1975)

Kunstenaar

Mark COHEN (Geleen 1975)

Cohen studeerde in 1999 af aan de Academie Beeldende Kunsten van de Hogeschool Maastricht en ontving daarna verschillende startstipendia van het Fonds voor BKVB te Amsterdam.

Aangeboden items
2
Verkochte items
36
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (19 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Mark Cohen - Set van drie zeefdrukken kopen? Bied vanaf 95!
Mark Cohen - Set van drie zeefdrukkenGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorMarkcohen75
Eindtijd 28-01-2023 om 20:23
Jaartal2008
TechniekZeefdruk
Afmetingen25.5 cm x 17 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Mark Cohen - Minimalistische architectuur, zeefdruk kopen? Bied vanaf 35!
Mark Cohen - Minimalistische architectuur, zeefdrukGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorRosser
Eindtijd 30-01-2023 om 21:33
Jaartal2008
TechniekZeefdruk
Afmetingen26 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Mark Cohen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mark Cohen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mark Cohen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mark Cohen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mark Cohen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mark Cohen!

Volg het aanbod kunst van Mark Cohen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mark Cohen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mark Cohen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mark Cohen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mark Cohen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mark Cohen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mark Cohen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mark Cohen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mark Cohen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mark Cohen?

Kunst kopen van Mark Cohen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mark Cohen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mark Cohen. Om meer kans te maken om de Mark Cohen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mark Cohen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.