• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Marleen van Engelen (1951)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Marleen van Engelen

Marleen van Engelen (1951)

Kunstenaar

Marleen van ENGELEN (1951)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Marleen van Engelen - Maanmasker kopen? Bied vanaf 75!
Marleen van Engelen - Maanmasker

Grafiek na 1900

Geplaatst doorpoeibbe

Eindtijd20-03-2022 om 19:10

Jaartal1994
TechniekEts
Afmetingen56.5 cm x 66.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Marleen van Engelen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marleen van Engelen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marleen van Engelen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marleen van Engelen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marleen van Engelen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marleen van Engelen!

Volg het aanbod kunst van Marleen van Engelen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marleen van Engelen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marleen van Engelen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marleen van Engelen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marleen van Engelen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marleen van Engelen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marleen van Engelen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marleen van Engelen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marleen van Engelen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marleen van Engelen?

Kunst kopen van Marleen van Engelen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marleen van Engelen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marleen van Engelen. Om meer kans te maken om de Marleen van Engelen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marleen van Engelen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.