Martin Engelbrecht (1684-1756)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Martin Engelbrecht
Martin Engelbrecht (1684-1756)

Martin Engelbrecht (1684-1756)

Kunstenaar

Martin ENGELBRECHT (1684 Augsburg - 1756 Augsburgt)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Martin Engelbrecht - Genua stad in Italie kopen? Bied vanaf 200!
Martin Engelbrecht - Genua stad in ItaliePrenten voor 1900
Geplaatst doorciscus_9com
Eindtijd 09-03-2023 om 22:22
Periode< 1800
TechniekGravure
Afmetingen21 cm x 30.5 cm (h x b)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Martin Engelbrecht

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Martin Engelbrecht? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Martin Engelbrecht. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Martin Engelbrecht en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Martin Engelbrecht te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Martin Engelbrecht!

Volg het aanbod kunst van Martin Engelbrecht te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Martin Engelbrecht te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Martin Engelbrecht instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Martin Engelbrecht kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Martin Engelbrecht!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Martin Engelbrecht kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Martin Engelbrecht en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Martin Engelbrecht via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Martin Engelbrecht of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Martin Engelbrecht?

Kunst kopen van Martin Engelbrecht begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Martin Engelbrecht, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Martin Engelbrecht. Om meer kans te maken om de Martin Engelbrecht te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Martin Engelbrecht! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.