• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Martin Kippenberger (1953-1997)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Martin Kippenberger

Martin Kippenberger (1953-1997)

Kunstenaar

Martin KIPPENBERGER (Dortmund 1953 - Wenen 1997)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Duits
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Martin Kippenberger - The Happy End of Franz Kafka's Amerika kopen? Bied vanaf 2500!
Martin Kippenberger - The Happy End of Franz Kafka's Amerika

Tekening / Aquarel

Geplaatst doorDutchHeritageArts

Eindtijd15-12-2021 om 22:27

Jaartal1994
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen31 cm x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Martin Kippenberger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Martin Kippenberger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Martin Kippenberger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Martin Kippenberger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Martin Kippenberger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Martin Kippenberger!

Volg het aanbod kunst van Martin Kippenberger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Martin Kippenberger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Martin Kippenberger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Martin Kippenberger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Martin Kippenberger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Martin Kippenberger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Martin Kippenberger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Martin Kippenberger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Martin Kippenberger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Martin Kippenberger?

Kunst kopen van Martin Kippenberger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Martin Kippenberger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Martin Kippenberger. Om meer kans te maken om de Martin Kippenberger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Martin Kippenberger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.