Maurice-Emile Blieck (1878-1922)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maurice-Emile Blieck
Maurice-Emile Blieck (1878-1922)

Maurice-Emile Blieck (1878-1922)

Kunstenaar

Maurits BLIECK (Brussel 1878 - Brussel 1922)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Maurice-Emile Blieck - oude stadsgevel - ets kopen? Bied vanaf 30!
Maurice-Emile Blieck - oude stadsgevel - etsGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorMiles
Eindtijd 08-03-2023 om 19:18
Jaartal1918
TechniekEts
Afmetingen43 cm x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Maurice-Emile Blieck

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maurice-Emile Blieck? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maurice-Emile Blieck. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maurice-Emile Blieck en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maurice-Emile Blieck te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maurice-Emile Blieck!

Volg het aanbod kunst van Maurice-Emile Blieck te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maurice-Emile Blieck te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maurice-Emile Blieck instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maurice-Emile Blieck kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maurice-Emile Blieck!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maurice-Emile Blieck kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maurice-Emile Blieck en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maurice-Emile Blieck via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maurice-Emile Blieck of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maurice-Emile Blieck?

Kunst kopen van Maurice-Emile Blieck begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maurice-Emile Blieck, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maurice-Emile Blieck. Om meer kans te maken om de Maurice-Emile Blieck te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maurice-Emile Blieck! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.