Maurice Henry (1907-1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maurice Henry
Maurice Henry (1907-1984)

Maurice Henry (1907-1984)

Kunstenaar

Maurice HENRY (Cambrai 1907 - Milaan 1984)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Maurice Henry - Litho kopen? Bied vanaf 50!
Maurice Henry - LithoPrenten & Uitgaves
Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro
Eindtijd 29-01-2023 om 20:56
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen25 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Maurice Henry

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maurice Henry? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maurice Henry. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maurice Henry en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maurice Henry te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maurice Henry!

Volg het aanbod kunst van Maurice Henry te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maurice Henry te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maurice Henry instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maurice Henry kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maurice Henry!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maurice Henry kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maurice Henry en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maurice Henry via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maurice Henry of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maurice Henry?

Kunst kopen van Maurice Henry begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maurice Henry, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maurice Henry. Om meer kans te maken om de Maurice Henry te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maurice Henry! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.