Maurice Langaskens (1884-1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maurice Langaskens
Maurice Langaskens (1884-1946)

Maurice Langaskens (1884-1946)

Kunstenaar

Geboren te Gent in 1884 en overleden te Schaerbeek in 1946.

Aangeboden items
2
Verkochte items
11
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (20 x Favoriet)
filters
Maurice Langaskens - 2 prachtige chromlitho's,professioneel ingelijst. kopen? Bied vanaf 50!
Maurice Langaskens (1884-1946) Belgisch 2 prachtige chromlitho's,professioneel ingelijst.
TechniekLitho
Afmetingen53 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Maurice Langaskens - Chanson Nostalgique kopen? Bied vanaf 25!
Maurice Langaskens (1884-1946) Belgisch Chanson Nostalgique
TechniekEts
Afmetingen23 cm x 16 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Maurice Langaskens

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maurice Langaskens? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maurice Langaskens. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maurice Langaskens en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maurice Langaskens te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maurice Langaskens!

Volg het aanbod kunst van Maurice Langaskens te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maurice Langaskens te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maurice Langaskens instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maurice Langaskens kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maurice Langaskens!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maurice Langaskens kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maurice Langaskens en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maurice Langaskens via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maurice Langaskens of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maurice Langaskens?

Kunst kopen van Maurice Langaskens begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maurice Langaskens, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maurice Langaskens. Om meer kans te maken om de Maurice Langaskens te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maurice Langaskens! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.