Maurice Wyckaert (1923-1996)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Maurice Wyckaert
Maurice Wyckaert (1923-1996)

Maurice Wyckaert (1923-1996)

Kunstenaar

Maurice WYCKAERT (Brussel 1923 - Brussel 1996)

Aangeboden items
2
Verkochte items
8
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (27 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Maurice Wyckaert - Wolken? kopen? Bied vanaf 200!
Maurice Wyckaert - Wolken?Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorjanvanevelingen
Eindtijd 01-12-2022 om 21:45
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen65 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Maurice Wyckaert - Composition kopen? Bied vanaf 50!
Maurice Wyckaert - Composition3D Multiples & Objecten
Geplaatst doorFriedie
Eindtijd 08-02-2023 om 21:29
Periode1900 t/m 1944
TechniekOverig
Afmetingen60 cm x 68 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd

Kunst kopen van Maurice Wyckaert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Maurice Wyckaert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Maurice Wyckaert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Maurice Wyckaert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Maurice Wyckaert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Maurice Wyckaert!

Volg het aanbod kunst van Maurice Wyckaert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Maurice Wyckaert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Maurice Wyckaert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Maurice Wyckaert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Maurice Wyckaert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Maurice Wyckaert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Maurice Wyckaert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Maurice Wyckaert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Maurice Wyckaert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Maurice Wyckaert?

Kunst kopen van Maurice Wyckaert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Maurice Wyckaert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Maurice Wyckaert. Om meer kans te maken om de Maurice Wyckaert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Maurice Wyckaert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.