Max Liebermann (1847-1935)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Max Liebermann
Max Liebermann (1847-1935)

Max Liebermann (1847-1935)

Kunstschilder, Graficus

Max LIEBERMANN (Berlijn 1847 - 1935)

De impressionistische kunstenaar Max Liebermann werd in 1847 geboren in Berlijn als zoon van een Joodse textielfabrikant. Hij volgde een opleiding aan de academie van Weimar. In 1871 kwam hij voor het eerst in Nederland. Veertig jaar lang bracht hij de zomermaanden hier door en ontmoette vrienden en collega?s, onder wie Jozef en Isaac Isra_ls en Jan Veth. Hij verbleef op het platteland (Laren, Dongen), in de vissersdorpen aan de Noordzeekust, op het strand en ook in Amsterdam. Vanaf 1920 was Liebermann voorzitter van de Pruisische Academie in Berlijn. In 1933 moest hij na de machtsovername door de nazi?s zijn functie als voorzitter neerleggen. Hij stierf in Berlijn in 1935.

Aangeboden items
4
Verkochte items
54
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (30 x Favoriet)
filters
Max Liebermann - Acht indrukken van Berlijn en omgeving kopen? Bied vanaf 95!
Max Liebermann (1847-1935) Duits Acht indrukken van Berlijn en omgeving
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen25 cm x 29 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee
FA. (4)
Max Liebermann - SCHAATSERS - mooi ingelijste ets uit 1923 - gratis verzending Nl/Bel/Dui kopen? Bied vanaf 160!
Max Liebermann (1847-1935) Duits SCHAATSERS - mooi ingelijste ets uit 1923 - gratis verzending Nl/Bel/Dui
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen33 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 160
Bied mee Bied mee
FA. (8)
Max Liebermann - 3 boeken-> Gartenparadies am Wannsee+ das Erste Skizzenbuch+ Holland kopen? Bied vanaf 50!
Max Liebermann (1847-1935) Duits 3 boeken-> Gartenparadies am Wannsee+ das Erste Skizzenbuch+ Holland
TechniekHardcover
Afmetingen29 cm x 26 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Max Liebermann

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Max Liebermann? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Max Liebermann. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Max Liebermann en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Max Liebermann te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Max Liebermann!

Volg het aanbod kunst van Max Liebermann te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Max Liebermann te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Max Liebermann instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Max Liebermann kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Max Liebermann!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Max Liebermann kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Max Liebermann en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Max Liebermann via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Max Liebermann of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Max Liebermann?

Kunst kopen van Max Liebermann begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Max Liebermann, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Max Liebermann. Om meer kans te maken om de Max Liebermann te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Max Liebermann! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.