Max Verboeket (1922-2015)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Max Verboeket
Max Verboeket (1922-2015)

Max Verboeket (1922-2015)

Kunstenaar, Designer

Max Verboeket werd opgeleid aan de Middelbare Kunstnijverheidsschool en Jan van Eyck Academie te Maastricht. Vervolgens werkte hij als glasontwerper bij de Kristalunie waar hij opvolger werd van W.J. als hoofdontwerper. Vanaf 1969 geeft hij les aan de Stadsacademie voor Toegepaste Kunsten te Maastricht, waar hij uiteindelijk onuitgevoerde plannen maakte voor het opzetten van een glasafdeling.

Verboeket heeft veel gebruiksglas ontworpen. Eén van zijn meest bekende ontwerpen was het servies Carnaval. In de jaren zestig ging hij minder functioneel ontwerpen en richtte zich op de autonome kant van glasontwerp. Zo ontstonden de KristalunieKen: steeds grilliger wordende organische vormen die ontstaan uit andere, hoekigere grondvormen. Deze voorwerpen zijn lange tijd zeer populair geweest.

Aangeboden items
4
Verkochte items
55
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (24 x Favoriet)
filters
Max Verboeket - Vaas 1960-1970 gesigneerd kopen? Bied vanaf 50!
Max Verboeket (1922-2015) Nederlands Vaas 1960-1970 gesigneerd
Afmetingen24 cm x 8 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (4)
Max Verboeket - Vaas Kristalunie Maastricht kopen? Bied vanaf 50!
Max Verboeket (1922-2015) Nederlands Vaas Kristalunie Maastricht
Afmetingen27 cm x 7.5 cm x 7.5 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Max Verboeket - Vaas gesigneerd in uitmuntende staat kopen? Bied vanaf 50!
Max Verboeket (1922-2015) Nederlands Vaas gesigneerd in uitmuntende staat
Afmetingen19 cm x 9 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (3)
Max Verboeket - Vaas handgesigneerd blauw groen kopen? Bied vanaf 50!
Max Verboeket (1922-2015) Nederlands Vaas handgesigneerd blauw groen
Afmetingen26 cm x 6 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Max Verboeket

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Max Verboeket? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Max Verboeket. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Max Verboeket en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Max Verboeket te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Max Verboeket!

Volg het aanbod kunst van Max Verboeket te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Max Verboeket te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Max Verboeket instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Max Verboeket kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Max Verboeket!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Max Verboeket kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Max Verboeket en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Max Verboeket via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Max Verboeket of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Max Verboeket?

Kunst kopen van Max Verboeket begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Max Verboeket, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Max Verboeket. Om meer kans te maken om de Max Verboeket te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Max Verboeket! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.