Merel van Beeumen (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Merel van Beeumen
Merel van Beeumen (1954)

Merel van Beeumen (1954)

Kunstenaar

Merel van Beeumen (Wilrijk, 1954)

Aangeboden items
3
Verkochte items
3
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
filters
Merel van Beeumen - WE ARE CONNECTED kopen? Bied vanaf 99!
Merel van Beeumen (1954) Belgisch WE ARE CONNECTED
TechniekAcryl
Afmetingen70 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 99
Bied mee Bied mee
Merel van Beeumen - Adembenemend rood kopen? Bied vanaf 40!
Merel van Beeumen (1954) Belgisch Adembenemend rood
TechniekLitho
Afmetingen57 cm x 47 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Merel van Beeumen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Merel van Beeumen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Merel van Beeumen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Merel van Beeumen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Merel van Beeumen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Merel van Beeumen!

Volg het aanbod kunst van Merel van Beeumen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Merel van Beeumen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Merel van Beeumen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Merel van Beeumen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Merel van Beeumen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Merel van Beeumen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Merel van Beeumen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Merel van Beeumen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Merel van Beeumen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Merel van Beeumen?

Kunst kopen van Merel van Beeumen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Merel van Beeumen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Merel van Beeumen. Om meer kans te maken om de Merel van Beeumen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Merel van Beeumen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.