• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Michel De Goeye (1900-1958)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Michel De Goeye

Michel De Goeye (1900-1958)

Kunstenaar

Michel DE GOEYE (1900 - 1958)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Michel De Goeye - Huizen in een stad kopen? Bied vanaf 80!
Michel De Goeye - Huizen in een stad

Grafiek na 1900

Geplaatst doorjanvanevelingen

Eindtijd05-02-2022 om 21:07

Periode1900 t/m 1944
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen62 cm x 49 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Michel De Goeye

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Michel De Goeye? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Michel De Goeye. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Michel De Goeye en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Michel De Goeye te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Michel De Goeye!

Volg het aanbod kunst van Michel De Goeye te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Michel De Goeye te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Michel De Goeye instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Michel De Goeye kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Michel De Goeye!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Michel De Goeye kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Michel De Goeye en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Michel De Goeye via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Michel De Goeye of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Michel De Goeye?

Kunst kopen van Michel De Goeye begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Michel De Goeye, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Michel De Goeye. Om meer kans te maken om de Michel De Goeye te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Michel De Goeye! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.