Michel Somers (1949-2018)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Michel Somers
Michel Somers (1949-2018)

Michel Somers (1949-2018)

Beeldhouwer

Michel SOMERS (Hoensbroek 1949 - Heerlen 2018)

Opleiding:  Koninklijke Academie voor kunst en Vormgeving in ’s-Hertogenbosch

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Michel Somers - Litho - 1991 kopen? Bied vanaf 59!
Michel Somers - Litho - 1991Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro
Eindtijd 07-04-2023 om 20:56
Jaartal1991
TechniekLitho
Afmetingen70 cm x 99 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Michel Somers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Michel Somers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Michel Somers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Michel Somers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Michel Somers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Michel Somers!

Volg het aanbod kunst van Michel Somers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Michel Somers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Michel Somers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Michel Somers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Michel Somers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Michel Somers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Michel Somers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Michel Somers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Michel Somers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Michel Somers?

Kunst kopen van Michel Somers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Michel Somers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Michel Somers. Om meer kans te maken om de Michel Somers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Michel Somers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.