Michiel Schrijver (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Michiel Schrijver
Michiel Schrijver (1957)

Michiel Schrijver (1957)

Kunstenaar

Michiel SCHRIJVER (Blaricum, 1957)

Aangeboden items
2
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Michiel Schrijver - ets - Zandhoek to Westerdok Amsterdam - 21114 kopen? Bied vanaf 30!
Michiel Schrijver (1957) Nederlands ets - Zandhoek to Westerdok Amsterdam - 21114
TechniekEts
Afmetingen26 x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Michiel Schrijver - ets - Scheepvaartmuseum VOC Amsterdam - 21107 kopen? Bied vanaf 35!
Michiel Schrijver (1957) Nederlands ets - Scheepvaartmuseum VOC Amsterdam - 21107
TechniekEts
Afmetingen38 x 27 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Michiel Schrijver

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Michiel Schrijver? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Michiel Schrijver. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Michiel Schrijver en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Michiel Schrijver te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Michiel Schrijver!

Volg het aanbod kunst van Michiel Schrijver te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Michiel Schrijver te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Michiel Schrijver instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Michiel Schrijver kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Michiel Schrijver!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Michiel Schrijver kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Michiel Schrijver en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Michiel Schrijver via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Michiel Schrijver of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Michiel Schrijver?

Kunst kopen van Michiel Schrijver begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Michiel Schrijver, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Michiel Schrijver. Om meer kans te maken om de Michiel Schrijver te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Michiel Schrijver! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.