Mieke Hoogendorp (1932)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mieke Hoogendorp
Mieke Hoogendorp (1932)

Mieke Hoogendorp (1932)

Kunstenaar

Mieke HOOGENDORP (Utrecht 1932)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
Mieke Hoogendorp - Naïeve schilderkunst , Ingelijst schilderij , 2 Musjes – ca. 1985 - 53 x 73 cm kopen? Bied vanaf 80!
Mieke Hoogendorp (1932) Nederlands Naïeve schilderkunst , Ingelijst schilderij , 2 Musjes – ca. 1985 - 53 x 73 cm
TechniekOlieverf
Afmetingen53 cm x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Mieke Hoogendorp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mieke Hoogendorp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mieke Hoogendorp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mieke Hoogendorp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mieke Hoogendorp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mieke Hoogendorp!

Volg het aanbod kunst van Mieke Hoogendorp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mieke Hoogendorp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mieke Hoogendorp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mieke Hoogendorp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mieke Hoogendorp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mieke Hoogendorp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mieke Hoogendorp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mieke Hoogendorp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mieke Hoogendorp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mieke Hoogendorp?

Kunst kopen van Mieke Hoogendorp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mieke Hoogendorp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mieke Hoogendorp. Om meer kans te maken om de Mieke Hoogendorp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mieke Hoogendorp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.