• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Mien Cambier van Nooten (1881-1972)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Mien Cambier van Nooten

Mien Cambier van Nooten (1881-1972)

Kunstenaar

Mien CAMBIER VAN NOOTEN (Soest 1881 - 1972 Arnhem)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Mien Cambier van Nooten - litho | 'Paard-man-vogel' kopen? Bied vanaf 40!
Mien Cambier van Nooten - litho | 'Paard-man-vogel'

Grafiek na 1900

Geplaatst doorJJvanWijk

Eindtijd03-04-2022 om 19:52

Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen38 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Mien Cambier van Nooten

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mien Cambier van Nooten? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mien Cambier van Nooten. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mien Cambier van Nooten en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mien Cambier van Nooten te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mien Cambier van Nooten!

Volg het aanbod kunst van Mien Cambier van Nooten te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mien Cambier van Nooten te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mien Cambier van Nooten instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mien Cambier van Nooten kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mien Cambier van Nooten!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mien Cambier van Nooten kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mien Cambier van Nooten en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mien Cambier van Nooten via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mien Cambier van Nooten of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mien Cambier van Nooten?

Kunst kopen van Mien Cambier van Nooten begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mien Cambier van Nooten, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mien Cambier van Nooten. Om meer kans te maken om de Mien Cambier van Nooten te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mien Cambier van Nooten! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.