• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Milorad Batta Mihailovitch (1923)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Milorad Batta Mihailovitch

Milorad Batta Mihailovitch (1923)

Kunstenaar

Milorad Batta MIHAILOVITCH (Belgrado 1923)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Milorad Batta Mihailovitch - Tempëte -Kunsthandel M.L. De Boer kopen? Bied vanaf 750!
Milorad Batta Mihailovitch - Tempëte -Kunsthandel M.L. De Boer

Schilderij

Geplaatst doorDutchHeritageArts

Eindtijd15-12-2021 om 22:34

Jaartal1976
TechniekOlieverf
Afmetingen71 cm x 91 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Milorad Batta Mihailovitch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Milorad Batta Mihailovitch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Milorad Batta Mihailovitch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Milorad Batta Mihailovitch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Milorad Batta Mihailovitch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Milorad Batta Mihailovitch!

Volg het aanbod kunst van Milorad Batta Mihailovitch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Milorad Batta Mihailovitch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Milorad Batta Mihailovitch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Milorad Batta Mihailovitch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Milorad Batta Mihailovitch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Milorad Batta Mihailovitch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Milorad Batta Mihailovitch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Milorad Batta Mihailovitch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Milorad Batta Mihailovitch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Milorad Batta Mihailovitch?

Kunst kopen van Milorad Batta Mihailovitch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Milorad Batta Mihailovitch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Milorad Batta Mihailovitch. Om meer kans te maken om de Milorad Batta Mihailovitch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Milorad Batta Mihailovitch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.