Mirela Anura (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Mirela Anura
Mirela Anura (1957)

Mirela Anura (1957)

Kunstenaar

Mirela ANURA (1957)

Opleiding:
1978 - 1982 Kunstakademie Bukarest
1992 - 1993 Kunstakademie Düsseldorf

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Roemeens Roemeens  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Mirela Anura (1957) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Mirela Anura

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mirela Anura? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mirela Anura. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mirela Anura en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mirela Anura te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mirela Anura!

Volg het aanbod kunst van Mirela Anura te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mirela Anura te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mirela Anura instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mirela Anura kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mirela Anura!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mirela Anura kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mirela Anura en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mirela Anura via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mirela Anura of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mirela Anura?

Kunst kopen van Mirela Anura begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mirela Anura, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mirela Anura. Om meer kans te maken om de Mirela Anura te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mirela Anura! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.