• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Mirjam Burer (1959)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Mirjam Burer

Mirjam Burer (1959)

Kunstenaar

Geboren in Amsterdam (1959). Opgeleid aan Artibus in Utrecht. Werkzaam te Utrecht

Aangeboden items
1
Verkochte items
17
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Mirjam Burer - Diamonds are Forever kopen? Bied vanaf 15!
Mirjam Burer - Diamonds are Forever

Grafiek na 1900

Geplaatst doorStudioMazzini

Eindtijd14-05-2022 om 20:15

Jaartal2001
TechniekZeefdruk
Afmetingen40 cm x 51.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Mirjam Burer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Mirjam Burer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Mirjam Burer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Mirjam Burer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Mirjam Burer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Mirjam Burer!

Volg het aanbod kunst van Mirjam Burer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Mirjam Burer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mirjam Burer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Mirjam Burer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Mirjam Burer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Mirjam Burer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Mirjam Burer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Mirjam Burer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Mirjam Burer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Mirjam Burer?

Kunst kopen van Mirjam Burer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Mirjam Burer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Mirjam Burer. Om meer kans te maken om de Mirjam Burer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Mirjam Burer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.